Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες

Τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων αισθανθήκαμε μικροί μεγάλοι, αρχικά, μέσα από την επίσκεψή μας στο "Μαγεμένο Πάρκο" και τις όμορφες Χριστουγεννιάτικες του Δήμου Κομοτηνής και της ΔΕΚΚΕΠΑΚ και στη συνέχεια η ατμόσφαιρα αυτή απλώθηκε και στο Νηπιαγωγείο μας μέσα από υπέροχα παραμύθια, τραγούδια, όμορφες εικαστικές δημιουργίες, χρώματα και χρυσόσκονες που άπλωσαν τη λάμψη τους, τη χαρά και την αγάπη στις καρδιές μας.
Η αρχή έγινε με την ιστορία της Γέννησης, χριστουγεννιάτικα παραμύθια με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του, τη γνωριμία μας με τα έθιμα του τόπου μας. 
Ακολούθησε η δημιουργία στολιδιών από τα παιδιά για την ανταλλαγή τους με άλλες χώρες μέσα από ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα υπό την αιγίδα του Europe Direct Ξάνθης. Τεράστια η χαρά των μικρών μαθητών κάθε φορά που λάμβαναν δέμα από παιδιά κάποιας άλλης χώρας, την οποία είχαν την ευκαιρία να γνωρίουν μέσω εκπαιδευτικού υλικού του προγράμματος αλλά και του διαδικτύου.
Ακολούθησε το στολισμός του δέντρου μας, η δημιουργία κάρτας και πρόσκλησης για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας και όμορφες κατασκευές. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΤΟ "ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΠΑΡΚΟ"


 




ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ
 
Ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δένδρο με μπάλες από βαμμένο ρύζι και τις φωτογραφίες των παιδιών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου