Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ "ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ"

 Αγαπητοί μας γονείς και φίλοι,

σας υπενθυμίζουμε ότι το Νηπιαγωγείο μας συμμετέχει στη δράση του Δήμου Κομοτηνής "Σχολικός Μαραθώνιος Ανακύκλωσης" αποτέλεσε την αφόρμηση για την ενασχόλησή μας με το θέμα αυτό και την έναρξη ενός project που θα δίνει στα μικρά παιδιά με βιωματικό τρόπο να κατανοήσουν την έννοια και την αξία της ανακύκλωσης στη ζωή μας και να αποκτήσουν συνήθειες που θα τους αναδείξουν σε υπεύθυνους μελλοντικά κριτικά σκεπτόμενους πολίτες με ενεργό ρόλο στην αειφόρο ανάπτυξη.

Με τη δράση αυτή που υλοποιείται, επίσης, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης, την ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε., την ΑΦΗΣ και την ΕΕΑΑ μαθητές και εκπαιδευτικοί μαθαίνουν να ανακυκλώνουν σε ειδικούς κάδους που τοποθετήθηκαν στα σχολεία. Κάθε σχολείο θα συγκεντρώνει πόντους επιβράβευσης ανάλογα με την ποσότητα των ανακυκλώσιμων υλικών που συγκεντρώνει. Στο τέλος της δράσης όλα τα σχολεία θα επιβραβευτούν για τη συμμετοχή τους σε ειδική εκδήλωση.  

Σας παρακαλούμε να ενισχύσετε την προσπάθειά μας αυτή:

  • προσκομίζοντας ανακυκλώσιμα υλικά στο Νηπιαγωγείο μας (π.χ. πλαστικά μπουκάλια, παλιά μπλοκ ζωγραφικής, μπαταρίες) και
  • δωρίζοντας έως 100 πόντους μηνιαίως στο Νηπιαγωγείο μας, αφού πρώτα κάνετε την εγγραφή σας στο https://www.followgreen.gr. Συγκεντρώστε πόντους!!! Πώς??? Εύκολα και γρήγορα: Παρακολουθήστε σύντομα ενημερωτικά βιντεάκια ή απαντήστε σε σύντομα κουίζ και κερδίστε πόντους. Στη συνέχεια δωρίστε έως 100 πόντους μηνιαίως στο 2ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής που θα το βρείτε στη λίστα των σχολείων του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου