Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

ETWINNING ΕΡΓΟ: "Μένουμε Σπίτι ... Μαζί!!!" - 1η ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Η πρώτη μας "αποστολή/πρόκληση": να ζωγραφίσουμε!


Παράδειγμα: Πάρτε μια ιδέα από τη ζωγραφιά της Νικολέτας από το 29ο Νηπιαγωγείο Σερρών και αφήστε τη φαντασία σας να σας ταξιδέψει! Είστε φοβεροί καλλιτέχνες και περιμένουμε να θαυμάσουμε τα δικά σας έργα!
Μόλις τελειώσετε, με τη βοήθεια κάποιου μεγάλου, θα ανεβάσετε τη φωτογραφία της ζωγραφιάς σας με το όνομά σας στο παρακάτω padlet πατώντας στο +. Σας παρακαλώ ο τίτλος να είναι: "Μένουμε σπίτι...μαζί!!!" και η μόνη πηγή πληροφόρησης για τις αναθέσεις και το project θα είναι αποκλειστικά οι αναρτήσεις μέσω αυτού του blog.
Σε περίπτωση που κάποιοι αντιμετωπίσετε πρόβλημα στο να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας, μπορείτε να μου τις στείλετε στο προσωπικό μου email: ionasp7@gmail.com , ώστε να σας τις ανεβάζω.

Δράττομαι, επίσης, της ευκαιρίας, να αναφέρω, όπως ήδη έχετε διαπιστώσει, πως το Νηπιαγωγείο μας ακολουθεί με συνέπεια και υπευθυνότητα τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και πάντα σας ενημερώνουμε άμεσα για όλες τις εξελίξεις. Οτιδήποτε σας αφορά που πρέπει να το γνωρίζετε, το πληροφορήστε ταυτόχρονα, όλοι οι γονείς όλων των τμημάτων του Νηπιαγωγείου μας, από την ίδια πηγή, την Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου, είτε μέσω του blog είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω sms ή email ή όπως αλλιώς θεωρηθεί κατάλληλο τη δεδομένη στιγμή. Επίσης, λαμβάνει πρωτοβουλίες για να διατηρεί την επαφή και τη διάδραση με τους μαθητές και τους γονείς τους αξιοποιώντας το ιστολόγιό του, με κέφι και δημιουργικές πρακτικές.
Για οποιαδήποτε απορία και πληροφορία αφορά θέματα του σχολείου και της εκπαιδευτικής λειτουργίας ή διαδικασίας απευθύνεστε στην προϊσταμένη αρχή του Νηπιαγωγείου. Για θέματα που αφορούν την πρόοδο των μαθητών και ειδικά θέματα τμήματος, απευθύνεστε στις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς των αντίστοιχων τμημάτων.
Σας ευχαριστώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλου του Συλλόγου Διδασκόντων.
Η Προϊσταμένη,
Ασπασία Ιωαννίδου

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου