Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

ΑΠΟΣΤΟΛΗ 11η ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ HELMEPA: ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ

Μήνυμα παιδιών προς τους γιατρούς, νοσηλευτές, επιστήμονες και ερευνητές 
Στην περίοδο αυτή που διανύουμε, γεμάτη προσωπικές και συλλογικές προκλήσεις, η στην HELMEPA εύχεται στα Μέλη της, συναδέλφους και φίλους, Υγεία, Δύναμη και Αντοχή.
Στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον αόρατο εχθρό, τον κορονοϊό, βρίσκονται σήμερα κυρίως γιατροί και νοσηλευτές, τους οποίους όλοι χαιρετίζουμε ως τους καθημερινούς μας ήρωες. Εξίσου, σημαντική είναι η συμβολή των ερευνητών, των επιστημόνων συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των εκπαιδευτικών, που και αυτοί από το δικό τους μετερίζι, παλεύουν να ανταποκριθούν στο έργο τους υπό δύσκολες συνθήκες, να προσφέρουν και να μείνουν με όποιο τρόπο μπορούν κοντά στους μαθητές τους την περίοδο αυτή.
Στόχος της Παιδικής Helmepa είναι να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα μηνύματα μπορούμε και να δημιουργήσουμε ένα βίντεο με τα έργα των παιδιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Παιδικής HELMEPA, το οποίο θα στείλουμε στο Υπ. Υγείας ή και σε άλλους αρμόδιους φορείς ως ένδειξη αναγνώρισης του μεγάλου έργου που επιτελούν.

Αν λοιπόν σας φαίνεται καλή η ιδέα, βοηθήστε γονείς τα παιδιά, ώστε να ετοιμάσουν και να μας στείλουν τα μηνύματά τους μέσα από τις ζωγραφιές τους.
Θα τις ανεβάσετε στον τοίχο του Lino παρακάτω ή θα τις στείλετε στο ionasp7@gmail.com.

Το θέμα του μηνύματος είναι: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς, νοσηλευτές, επιστήμονες και ερευνητές της χώρας μας από τα παιδιά – μέλη της Παιδικής HELMEPA».

Περιμένουμε τις ζωγραφιές σας μέσα στο Σαββατοκύριακο!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου